7 Eylül 2008 Pazar
YOĞURTLU BİBER KIZARTMASI
Biber kızartırken nefis bir koku oluyor. bayılıyorum o kokuya. Sonrada biberlerin üzerine sarımsaklı yoğurt offf yenemz mi bu şimdi.
Yarım kilo biber
Yeteri kadar yoğurt
3 diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz
Kızartmak için sıvı yağ
Biberler kızartıldıktan sonra, Süzgeç içine alınarak yağı süzdürülür, Yoğurda ezilmiş sarımsak ve tuz ilave edilere çırpılır. Sevis tabağına alınan biberlere yoğurt dökülür ve isteğe göre nane ve pul biber ile süslenir.
AFİYET OLSUN
Etiketler:
SALATALAR VE MEZELER
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder