1 Eylül 2009 Salı

SAÇDA KIRMIZI BİBERLİ TAVUK























Kırmızı biber ve tavuk, zaten ikisi ayrı ayrı çok lezzetli. Daha önce ikisini bir arada denemeyenler için kesinlikle tavsiye ederim.
1 tabak şişlik (ızgaralık) tavuk
1 tane orta boy soğan
2 tane yeşil biber
2 tane kırmızı etli biber
2 yemek kaşığı domates salçası
4-5 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz ve karabiber
Soğan ve biberler doğrandıktan sonra sıvı yağda biraz kavrulur. Salça ilave edildikten sonra bir kaç kez daha karıştırılır ve kuşbaşı doğranmış tavuk etlerimiz ilave edilerek hiç su koyulmadan kısa ateşte tavuklar yumşayana kadar pişirilir. Ateş söndürülmeden tuz ve karabiber ilave edilir.
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Host unlimited photos at slide.com for FREE!