2 Ekim 2008 Perşembe
KABAKLI MEZE
Yine çok sevdiğim mezelerden biri daha
4 tane kabak
3-4 yemek kaşığı yoğurt
2 diş sarımsak
3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
2 çay kaşığı tuz
Üzeri için
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı nane
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Kabaklar soyulup rendelendikten sonra tavada yağ ve tuz ilavesiyle biraz kavrulur. Soğuduktan sonra içine sarımsaklı yoğurt koyulup karıştırılır. Son olarak yine yağda nane ve kırmızı biber kavrulur ve mezemizin üzerine dökülür.
AFİYET OLSUN
Etiketler:
SALATALAR VE MEZELER
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder