19 Temmuz 2009 Pazar
YOĞURTLU KIZARTMA
Sıcaklarda iyi giden bir yemek.
1 tane patates
1 tane patlıcan
1 tane kabak
Kızartmak için sıvı yağ
Yeteri kadar yoğurt
2 diş sarımsak
3-4 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı kuru nane
1 çay kaşığı tuz
Sebzeler küp küp doğranıp kızartıldıktan sonra servis tabağına alınır. Yoğurdun içine sarımsak, ince kıyılmış maydanoz, nane ve tuz ilave edilerek karıştırılır. Kızartılmış sebzelerin üzerine yayılır.
AFİYET OLSUN
Etiketler:
ÇEŞİTLİ YEMEKLER
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder