12 Temmuz 2009 Pazar
İKİ KATLI PASTA
7 yumurta
1 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 kahve fincanı su
2 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Yumurta ve şeker çırpıldıktan sonra tüm malzemeler sırasıyla koyulup çırpılır. Hamur biri büyük biri küçük iki ayrı kalıba başaltılır.Önceden ısıtılmış 170 derecede pişirilir. Pişen kek soğuduktan sonra her ikiside ikiye bölünerek içine pasta kreması sürülür. Ayrıca istenilen meyveler koyularak kapatılır. Küçük pasta büyük pastanın üzerine oturtulduktan sonra üzeri krem şanti ile süslenir.
AFİYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder