1 Mart 2009 Pazar
MUZLU VE ÇİKOLATALI TOPLAR
Artan kekleri değerlendirmenin güzel bir yolu.
3-4 tane artan kek dilimi
yarım muz
1 çay bardağı süt
50 gr margarin
1 yemek kaşığı kakao tepeleme
2 yemek kaşığı şeker tepeleme
1 tatlı kaşığı nişasta
kek dilimleri ve muz rondodan geçirilir. Diğer malzemeler bir tencerede muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırılarak pişirilir. Muhallebi soğuduktan sonra kek ve muz dilimlerine ilave edilerek yoğrulur. Daha sonra ceviz büyüklüğünde toplar koparılarak, pasta süsü ve hindistan cevizene bulanır.
AFİYET OLSUN
Etiketler:
SÜTLÜ TATLILAR
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder