4 Nisan 2009 Cumartesi
PATATESLİ MANTAR
İster tek başına ister et yemeklerinizin yanında sunabileceğiniz lezzetli bir garnitür.
250 gr. mantar
2 tane büyük patates
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kimyon
1 çay bardağı su
Küp küp doğranmış mantarlar bir tencerede biraz kavrulur. Üzerine yine küp küp doğranmış patatesler ilave edilip baharatlar eklenir. 1 çay bardağı su eklendikten sonra kapak kapatılarak çok kısık ateşte arada bir karıştırarak sebzeler yumşayıp suyunu çekene kadar pişirilir.
AFİYET OLSUN
Etiketler:
SEBZE YEMEKLERİ
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder