14 Nisan 2009 Salı
ÇİLEKLİ VE ÇİKOLATALI PASTA
4 tane yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
Kabartma tozu ve vanilya
Araya
Kakaolu pasta kreması
Üzerine
2 paket krem şanti bir tanesi kakaolu
Yumurta ve şeker çırpıldıktan sonra un, vanilya ve kabartma tozu eklenir. Yağlanmış fırın kabına döküldükten sonra önceden ısıtılmış fırında 170 derecede pişirilir. Kek soğuduktan sonra ikiye bölünerek süt ile her iki parça ıslatılır. Pasta kreması ve krem şanti üzerindeki tarife göre hazırlandıktan sonra Pastanın arasına ve üzerine sürülür. Pastamızın içi ve üzeri istenilen meyvelerle süslenebilir.
AFİYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder