7 Haziran 2009 Pazar

ÇİKOLATALI SÜRPRİZ KURABİYE

























Yine şık görünümlü kurabiyeler.
1 paket margarin
2 yemek kaşığı yogurt
2 yemek kaşığı sıvı yağ
5 yemek kaşığı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Aldığı kadar un
İç dolgusu
1 paket hindistan cevizli puding
Üst kreması
1 paket çikolata sosu ve beyaz çikolata
Tüm malzemeler karıştırılıp orta sertlikte bir hamur yapılır. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılıp avuç içinde bastırılır ve 2 bardak süt ile pişirdiğimiz hindistan cevizli pudingden yarım tatlı kaşığı hamurun içine koyulup uçlarından kapatılıp hamur yuvarlaklaştırılır. Yağlanmış fırın tepsisine sıralanarak 170 derecede beyaz olarak pişirilir. Kurabiyeler soğuduktan sonra hazırladığımız çikolata sosuna tamamen bulandıktan sonra, benmari usulü erittiğimiz beyaz çikolata ile süslenir.
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Host unlimited photos at slide.com for FREE!