29 Mayıs 2009 Cuma
BİR DİLİM SİYAH LEZZET
Yine çikolatalı bir pasta.
2 yumurta
1 kahve fincanı şeker
1 çay bardağı tepeleme un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 paket krem şanti
1 paket pasta kreması
1 paket bitter çikolata
Yumurta ve şeker çırpıldıktan sonra un, vanilya ve k. tozu koyularak çırpılmaya devam edilir. Önceden ısıtılmış 170 derecede pişirilir. Kek soğuduktan sonra ikiye bölünerek Yarım çay bardağı süt ile ıslatılır. Pasta kreması ve krem şanti üzerindeki tarife göre hazırlandıktan sonra kekin arasına pasta kreması sürülür. Pastanın arasına ben ayrıca muz muz koydum. Daha sonra krem şanti ile kaplanan pastanın üzerine benmari usulü erittiğim çikolatayı döküp çatalla desen verdim.
AFİYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder