11 Temmuz 2008 Cuma
HAYDARİ
Yine güzel mezelerimizden biri
1 su bardağı süzme yoğurt
2 yemek kaşığı kuru nane (tepeleme)
Yarım çay kaşığı kimyon
2-3 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytin yağ
Yarım çay kaşığı tuz
Üzerini süslemek için dereotu
Ben süzme yoğurdu sevmediğim için yarım kilo yoğurdu süzgece koyup yaklaşık 1 saat bekledikten sonra kalan yoğurt ile yapıyorum. Süzme yoğurt kullanacaksanız , yoğurdu biraz su ile eziniz. Tüm malzemeler karıştırılır. Servis tabağına koyulur. İnce kıyılmış dereotuyla süslenir.
AFİYET OLSUN
Etiketler:
SALATALAR VE MEZELER
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder