11 Temmuz 2008 Cuma

HAYDARİ

























Yine güzel mezelerimizden biri

1 su bardağı süzme yoğurt
2 yemek kaşığı kuru nane (tepeleme)
Yarım çay kaşığı kimyon
2-3 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytin yağ
Yarım çay kaşığı tuz

Üzerini süslemek için dereotu

Ben süzme yoğurdu sevmediğim için yarım kilo yoğurdu süzgece koyup yaklaşık 1 saat bekledikten sonra kalan yoğurt ile yapıyorum. Süzme yoğurt kullanacaksanız , yoğurdu biraz su ile eziniz. Tüm malzemeler karıştırılır. Servis tabağına koyulur. İnce kıyılmış dereotuyla süslenir.

AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok :

Yorum Gönderme

 
Host unlimited photos at slide.com for FREE!