23 Ağustos 2009 Pazar
KOLAY AĞZI AÇIK
Yine Afyon'dan güzel bir lezzet. Ben şu anda kolay olanını yayınlıyorum.Hamur açmalı olanınıda yaptım fakat resimler kötü çıkınca yayınlamak istemedim. İnşallah en kısa zamanda tekrar yapıp yayınlarım.
1 paket milföy hamuru
İç malzemesi
3 yumurta
250 gr kıyma
2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
Üzerine sürmek için yumurta sarısı
Yumurta kıyma ve yağ bir kapta karıştırılır. İstenilirse peynirli iç de hazırlanabilir. Milföy hamuru yumşadıktan sonra iç malzemesinden 2 yemek kaşığı koyularak hamurun uçları ortada toplanır. Yağlanmış fırn tepsisine sıralanarak, üzerine yumurta sarısı sürülür. 180 derecede üzeri kızarana kadar pişirilir.
AFİYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder