23 Aralık 2008 Salı

KIYMALI KARNABAHAR YEMEĞİ


























1 tane orta boy karnabahar
250 gr. kıyma
1 tane soğan
2 tane yeşil biber
2 yemek kaşığı salça
2 tane domates
1 tatlı kaşığ tuz
1 çay kaşığı karabiber
4-5 yemek kaşığı sıvı yağ
2,5- 3 su bardağı su
Karnabaharlar çiçeklerine ayrılıp yıkanır. Soğan yağda pembeleştikten sonra salça ve kıyma ilave edilerek kavrulur. Ardından biberlerde biraz kavrulduktan sonra karnabaharlar ilave edilir. Üzerine küp küp doğranmış domatesler , tuz, karabiber ve su ilave edildikten sonra karnabaharlar yumşayıncaya kadar pişirilir.
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Host unlimited photos at slide.com for FREE!