11 Kasım 2008 Salı
KAZANDİBİLİ TAVUK GÖĞSÜ
İki lezzetin buluşması. Görüntü de lezzette misafirlerim tarafından çok beğenildi.
6 bardak süt
1 yumurta
7 kaşık buğday nişastası
1 paket vanilya
1,5 su bardağı şeker
Tüm malzemeler karıştırılarak muhallebi gibi pişirilir. Daha sonra aliminyum tepsiye pişirdiğimiz muhallebiden 3-4 kaşık koyularak tepsiye yaydırılır, çevire çevire ateşte yakılır ve ateş kapatılır. Ardından kalan muhallebinin hepsi tepsiye dökülür. Oda ısısına gelen muhallebi buzdolabında soğuduktan sonra ters çevrilerek servis yapılır.
AFİYET OLSUN
Etiketler:
SÜTLÜ TATLILAR
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder