23 Mart 2010 Salı

HAVUÇLU VE KABAKLI SALATA


























Akşam yemeğine şipşak hazırlayabileceğiniz lezzetli bir salata.

4 tane havuç
4 tane kabak
4-5 yemek kaşığı yoğurt
2-3 diş sarımsak
Kavurmak için sıvı yağ

Kabak ve havucu ayrı ayrı rendeleyin. Tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ koyun, rendelediğiniz havucu yada kabağı tavaya koyup üzerine biraz tuz serpin. Sebzeyi, sunu çekip diriliği kaybaluncaya kadar kavurun. Daha sonra derin bir kabın içine alın. Diğer sebzeyide aynı şekilde hazırlayın ve onuda aynı kabın içine alın. Soğuduktan sonra üzerine yoğurdu ve sarımsağı koyup karışrıtın.

AFİYET OLSUN

3 yorum :

  1. bu şekli nasıl veriyorsunuz canım

    YanıtlaSil
  2. bu şekli nasıl veriyorsunuz canım

    YanıtlaSil
  3. Ne demek istediğinizi pak anlayamadım ama, tabak kare olduğu için tabağın şekline göre salatayı ayarlıyorum. iyi akşamlar dilerim.

    YanıtlaSil

 
Host unlimited photos at slide.com for FREE!