1 Ağustos 2010 Pazar

İKİ DOĞUM GÜNÜ

Bir aylık tatilim nihayet bitti, evime ve bilgasayarıma kavuştum. Annem ve ablamlarla birlikte yazlıktaydık. Kızım ve yeğenimin doğumgünlerini de yazlıkta kutladık. Her ne kadar kızımın doğum gününü yaklaşık bir ay gecikmeli kutlasakta tüm aile birarada olunca daha iyi oldu. Kızım herzaman ki gibi barbili pasta istedi. Yeğenimde teyze şöyle beyaz nişan pastası gibi güllü bir pasta olsun diyince ortaya böyle iki pasta çıktı. Allah herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler versin. Hepinize güzel bir hafta dilerim. Sevgiler.














7 yorum :

  1. selam serpil hanim pasta suslemeleriniz cok hosuma gidiyor ve elbette cok guzel yapiyorsunuz fakat size iki sorum olacak bir : krem santiniz erimiyormu bu kadar kivamli durmasi nedendir ?
    iki : gulleri nasil yapiyorsunuz?
    iki senedir sitenizin hayraniyim ve arkadas cevreme sizi cok tavsiye ediyorum
    lutfen sorularima cevap verirseniz cok sevinirim
    (cocuklariniz cok guzeller MASALLAH , ALLAH bagislasin) iyi gunler

    YanıtlaSil
  2. Serpilciğim,ikisine de sağlıklı uzun ömürler diliyorum.Pastalar resim gibi..Nasıl kıydınız da yediniz onları? Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle çok teşekkürederim. Pastaları beğendiğinize cok sevindim.
    Pasta ekipmanları satış yerinde gül ve yaprak modeli sıkma uçları bulunmakta. sıkma tekniği hakkında da oradan bilgi alabilirsiniz. Daha önceleri marketlerde satılan kremşanti kullanıyordum. Onların süt miktarını biraz az koyarak daha yoğun kıvamda hazırlıyordum kremayı. Yaklaşık 5 ay önce ovalette marka krem şanti aldım. Bu markayı yine pasta malzemeleri satış yerinde bulabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İlginize çok teşekkürederim. İyi akşamlar dilerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. serpilcim pastaların kelimenin tek anlamıyla harika ,kızının ve yeğeninde doğum günleri kutlu olsun

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşım krema sıkacağını İzmirdenmi aldınmı eğer İzmirdense nereden aldığını yazarmısın sevgiler

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkürederim Hanifecim. Evet canım İzmir,den aldım. Gıda çarşısında sanırım iki tane pasta malzemeleri satan dükkan var, ben pastamar adındaki dükkandan aldım. Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi geceler dilerim. sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Cok tesekkur ederim Serpil hanim cevaplariniz icin.
    Size zahmet olmazsa, zamaniniz oldugu bir gun sikma uclarini yayinlarsaniz cok buyuk bir bilgi almis oluruz sizin sayenizde.
    Fransadan Serpil hanim'a selam ve saygilar

    YanıtlaSil

 
Host unlimited photos at slide.com for FREE!