6 Haziran 2013 Perşembe

DİREN TÜRKİYE

Doğayı korumak için gitti gençler. Polisin aşırı müdahalesiyle herşey çığrından çıktı. Olay 3-5 ağacı aştı. Ülke ikiye bölündü. Kimse geri adım atmıyor. Dünya haberlerinde bile ilk sıraya yerleştik. Yüzde elliden aldığı güçle herşeyi yapabilirim diyen bir başbakan var. Kalan yüzde ellininde bu ülkede yaşadığı unutuluyormu? Herşey daha sakin halledilebilirdi oysaki, Polise müdahale et diyeceklerine, kendileri gidip oradaki gençlerle konuşmayı deneselerdi bugün belki o ölenler hala yaşıyor olabilirdi. Yazık oldu ülkeme. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.  Ölenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.

8 yorum :

  1. Iyi gunler, inanin yaziniz icin cok uzuldum.
    Ben kimsenin tarafinda degilim fakat dogru konusmak ve dogruyu savunmak icin de illa gormek lazim degil bunu kor bir insan ve hatta cocuklar bile su anda Turkiyemizde oynanan oyunlari farkedecek kadar yeterince akilli.
    Lutfen provokasyon yapmayin kimi savunuyorsunuz?
    Bir zamanlar yasananlari unutmayin.
    Su anda yeterince herkesim icin ozgurluk var.
    Bunun aksini idda eden kimse lutfen diger ulkelere turist amacli geziler yapsin.
    Biraz (az diyorum) gozumuzu acsak yaterince herseyi anlariz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siz direnin kendinizi kullandırın 130 trilyon da bu halkın cebinden çıksın...

      Sil
    2. Oğluna aldığı gemiciklede bu halkın cebinden çıkmıştır. Bunu da unutmayın lütfen... Bence artık sizin gözlerinizi açma vakti geldi ve dini kullanarak insanları nasıl kandırdıklarını görün artık. Kendi halkını öldürün bir insandan bahsediyoruz. Yazacak çok şey var fakat herkes kendi inandığının doğru olduğunu düşündüğünden tartışmanın anlamı yok sanırım.

      Sil
  2. Merhaba,
    sayfanızı ilgi ile inceledim..goruntuleri guzel olan yemklerinizin lezzetşerininde ıyı oldugunu dusunuyorum...bu kadar emek ve paylaşımlarınız icin teşekür etmk istedim...tariflerinizden deneyeceğim
    emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    sayfanızı ilgi ile inceledim..goruntuleri guzel olan yemklerinizin lezzetşerininde ıyı oldugunu dusunuyorum...bu kadar emek ve paylaşımlarınız icin teşekür etmk istedim...tariflerinizden deneyeceğim
    emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Herkes aynı düşüncelere sahip olsaydı demokrasiye gerek kalmazdı. Hükümetin iyi yönleri de vardır elbette ama yapılan ayrımcılığı haksızlığı görmemekte imkansız. Ayrımcılığın yapıldığını anlamak için başka ülkeye gitmeye gerek yok, İzmir'e gelmeniz yeterli. Ben kimseyi savunmuyorum. Allah akıl vermiş sadece onu kullanmaya çalışıyorum. Size de iyi günler dilerim.

    YanıtlaSil
  5. Nurcan hanım. İlginiz için ben teşekkürederim.

    YanıtlaSil
  6. Serpil hanım ben de sizin gibi Gezi direnişi nedeni ile bloğumda haziran başından beri yayın yapmıyorum,ilgilenemiyorum.Bu gün tesadüfen baktım ve benim tariflerim yanında sizin kaşarlı ve kıymalı patlıcan yemeği tarifinizin de facebookta illedeyemek sitesinde kopyalandığını gördüm.İzniniz ve bilginiz var mı bilmiyorum ama sizi haberdar etmek istedim.Sevgiler.

    YanıtlaSil

 
Host unlimited photos at slide.com for FREE!